Digivirta - Työelämän perustaidot -seminaari

Turku, Vierailukeskus Joki, Cave-teatteri 30.10.2019 8:00

TAIKOJA ll -hanke ja Työelämän digitaitoja tutormallilla -hanke järjestävät yhteistyössä työelämätaitoihin, perustaitoihin ja digitaitoihin liittyvän Digivirta – Työelämän perustaidot -seminaarin 30.10.2019 klo 8:00 – 12:00. Tapahtumapaikka on Vierailukeskus Joki, Turku.

Mitä ovat työelämän perustaidot? Mistä löytyy keinoja perustaitoihin liittyvien haasteiden ratkaisemiseen? Lähde Digivirran mukaan ja löydä uusia näkökulmia aiheeseen! Digivirta kuljettaa sinut luku-, kirjoitus- ja IT-taitojen äärelle. Digitalisaatio luo uudenlaisia osaamisvaatimuksia, joihin voidaan vastata perustaitoja kehittämällä.

Aamupäivän aikana kuullaan tekoälyn mahdollisuuksista alan asiantuntijoiden kertomina, luodaan katsaus hankemaailman tarjontaan ja tutustutaan Digitutor-malliin, jolla kehitetään tuotannon työntekijöiden IT-osaamista.

Keynote-puheenvuoron pitää yrittäjä Taneli Tikka, joka on Suomen internetpalveluiden toimialan tunnetuimpia nimiä. Hän on toiminut aiemmin Valtion kehitysyhtiö Vake Oy:n toimitusjohtajana, sekä Tiedon innovaatiojohtajana. Tikka toimii myös puheenjohtajana Teknologiateollisuuden tekoälyryhmässä, joka on perustettu vuoden 2018 alussa.

Maksuttomaan tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki työelämän perustaidoista ja digitalisaatiosta kiinnostuneet!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://digitutor.utu.fi/digivirta/